01.Vegas - Πιο Ψηλά vs Γ.Ασημακοπούλου - Να Μ'Αγαπάς (Dj Pitu) 02.Vegas - Πιο Ψηλά (Dj Sera & Dj Manolo Hands Up Remix) 03.Dimension-X Feat Γ.Ασημακοπούλου - Να Μ'Αγαπάς (Dj Smastoras) 04.Lava Ft. Όλγα Φαρμάκη - Ως Τα Μεσάνυχτα (Giannis P Club Mix) 05.Mk2 feat Κατερινα Ιωαννου - Σ Αγαπουσα Μια Φορα (Lovely Remix) 06.Nicko - Break Me (Robin Skouteris Mix) 07.Nigma - Παίξε μαζί μου (Dj Sera Bootleg Remix 2012) 08.Nigma - Στο τέρμα του δρόμου (Dj Sera & Dj Manolo Bootleg Remix) 09.Rec Feat Mike -Ασε με να σ'αγαπώ (Dj Sera Wonderful Remix) 10.Shaya - Λένε (Dj Sera & Giannis P Remix) 11.Tus Feat Ελεάννα Αζούκη - Χόρεψε Μωρό Μου (GiannisP reggaeton) 12.Vegas-Πιο Ψηλα Ειναι Παραδεισος (Mashup 2012 by Gus Capucci) 13.Αγγελική Ηλιάδη-Ποτέ δεν έφυγες vs Αν είσαι λάθος (Dj Mike) 14.Αντωνης Ρεμος - Χαρτινα Φεγγαρια-(Diamond Chris Remix) 15.Γιώργος Αλκαίος - Παράπονο (Dj Smastoras Deja Vu Version) 16.Ελευθερία Ελευθερίου - Aphrodisiac (Dj Smastoras) 17.Ηθικόν Ακμαιότατον - Μωρό μου - Φύγε k άσε με (Dj Smastoras) 18.Μαριάννα Πιερεττη - Κάνει Κρύο (Dj Stavros) 19.Μιχάλης Χατζηγιάννης-Αξίζω (Giannis P Club Mix) 20.Πάνος Μιχαλόπουλος-Μες στης πόλης το χαμάμ (Dj Mike ) 21.Πασχάλης Τερζής - Δυο νύχτες μόνο (Dj Mike) 22.Σταμάτης Γονίδης - Έλα Μη M'Αφήνεις Μονο Μου - (D.jMike) 23.Χριστίνα Σάλτη - Εσένα Σε Θυμάμαι (Dj GiannisP) 24.Χρύσπα ft. Bo - Είσαι Αστέρι (Dj Giannis P) 25.Ποντιακο-Κρητικο Remix- (Dj Smastoras & Dj Apostal Mashup)