01. Γιώργος Τσαλίκης - Απαγορευμένο 2 (Produced by N.Souliotis & P. Brakoulias) 02. Τσαλίκης vs Knock Out & Γονιδης - Θέλεις Πόλεμο vs Έχεις θέματα (Mash UP byDJ Johnie) 03. Knock Out - Mash Up 1 ( DJ Johnie) 04. Knock Out - Mash Up 2 ( DJ Johnie) 05. The Rook - Το καλοκαίρι μας αυτό (Dj Kost@s) 06. Αμαρυλλίς - Διαταγές (Dj Pedro Pk Power Summer Dream Remix) 07. Hashtag - Η Γλώσσα Του Σώματος (DJ Rahan Remix) 08. Γιώργος Τσαλίκης - Άστο ( DJ Johnie) 09. Ελένη Χατζίδου - Κεφάλι Αγύριστο (DjMatthew) 10. Γιώργος Μάης - Επιστροφή στις ρίζες (Dj Pedro pk Club Edit) 11. Θέμης Αδαμαντίδης - Είμαι χειρότερος εγώ από 'σενα (Dj Pedro Darbuca Club Edit) 12. Νεκταριος Σφακιανακης - Απολαυσε το οσο κρατησει (Dj Pedro Pk-Dj Marios) 13. Νίκος Απέργης - Μαγνήτης ( DJ Johnie Rumba Mix) 14. Νίκος Μανιάτης - Ευτυχώς Που Τελειώσαμε (DJ Rahan) 15. Πάνος Κιάμος - ' Τελειώσαμε εμείς ( DJ Johnie) 16. Πάρις - Έχει Κάτι (Dj Koukou Darbuka Edit) 17. Πέγκυ Ζήνα - Πες μου εγώ τι φταίω ( DjMatthew) 18. Πέτρος Ίμβριος - Παλιοχαρακτήρας ( DjMatthew) 19. Στέλιος Ρόκκος - Μπουρλότο (Dj Pedro Final Power Club Edit) 20. Φουρέιρα - Παντελίδης - Δεν ταιριάζετε σου λέω (DJ Rahan & DJ Kost@s)
johnyduke
Αριθμός μηνυμάτων : 261 Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2012
Θέμα: Απ: VA - REMIXMANIA (9/2013) Πεμ Σεπ 05, 2013 3:53 am