djmike™
Αριθμός μηνυμάτων : 1012 Ημερομηνία εγγραφής : 22/12/2011
| Θέμα: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ - Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ (05/2013) Δευ Μάης 27, 2013 3:50 pm | |
| ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ - Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ (05/2013) Artist... : Αντώνης Ρέμος Album... : Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα Genre... : DANCE Year... : 05/2013 Label...: Heaven Audio Format...: MP3 Number of tracks...: 11 Quality (bitrate)...: 320kbps/ 44.1kHz / Joint-Stereo Covers....: Full Μία ασύγκριτη φωνή, που μιλάει απευθείας στις καρδιές μας, με τραγούδια που μας έχουν προσφέρει αμέτρητες στιγμές συγκίνησης, ψυχαγωγίας, ονειροπόλησης, συναισθηματικής περιπλάνησης. Ο Αντώνης Ρέμος μας πηγαίνει, εδώ και χρόνια, υπέροχα μουσικά ταξίδια, μονοπωλώντας την αγάπη του κόσμου. Σε κάθε καλλιτεχνικό του βήμα, ανανεώνεται, προτείνει, εξελίσσεται, ωριμάζει. Στη νέα του δισκογραφική δουλειά ο Αντώνης Ρέμος εξομολογείται: «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα». Έντεκα τραγούδια-επιτυχίες! Τη μουσική υπογράφουν οι: Στέφανος Κορκολής, Βασίλης Γαβριηλίδης, Δημήτρης Κοντόπουλος, Γιώργος Σαμπάνης, Μάνος Πυροβολάκης, Γιάννης Στίγκας. Τους στίχους οι: Νίκος Μωραϊτης, Ρεβέκα Ρούσση, Όλγα Βλαχοπούλου και η Νίκη Παπαθεοχάρη. Τα πρώτα δείγματα της νέας δουλειάς που έχουμε γευτεί, γνώρισαν μοναδική επιτυχία: «Τα Σάββατα», «Η αγάπη έρχεται στο τέλος», και το πιο πρόσφατο «Μπορεί να βγω», μαζί με το Μάνο Πυροβολάκη, κυριάρχησαν στις καρδιές του κόσμου, στις ραδιοφωνικές συχνότητες, στις ψηφιακές πωλήσεις.1: Τα Σάββατα Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης, Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης 2: Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης, Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης 3: Μπορεί Να Βγω Μαζί του ο Μάνος Πυροβολάκης Μουσική: Μάνος Πυροβολάκης – Γιάννης Στίγκας, Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης 4: Βρέξε Ουρανέ Εγωισμό Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης, Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης 5: Μην Ξαναρθείς Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης, Στίχοι: Νίκη Παπαθεοχάρη 6: Αναπάντητα Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης, Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης 7: Μία Ή Καμία Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος, Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης 8: Η Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος, Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης 9: Το Πάρτι Δε Θα Γίνει Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης, Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης 10: Είμαι Εγώ Μουσική Δημήτρης Κοντόπουλος, Στίχοι Όλγα Βλαχοπούλου 11: Η Στροφή Μουσική: Στέφανος Κορκολής, Στίχοι: Ρεβέκκα Ρούσση | |
|