Artist... : VA. Artist Album... : Greek Maniacs Vol.5 Genre... : Μοντέρνα / Λαΐκα Year... : 04/2013 Label...: Greek Power Team Audio Format...: MP3 Number of tracks...: 21 Quality (bitrate)...: 320kbps/ 44.1kHz / Joint-Stereo Covers...: Font & Back
01. Κελλυ Κελεκιδου - Χωρις Δεκαρα 02. Σταθης Αγγελοπουλος - Αυτοι που Φταινε 03. Πέγκυ Ζήνα - Να μη ξεχάσεις ποτέ 04. Δημητρης Γιωτης - Ε, ναι το εχω rmx by DJ BENETOS 05. Άντζελα Δημητρίου - Δαίμονας Φωτιάς 06. Γιώργος Τσαλίκης vs Γωγω Τσαμπα Απαγορευμένο Δεν σου κάνω τον Άγιο mini mix by dj benetos & dj saleas 07. Έλενα Παπαρίζου - Ένα Λεπτό 08. Κάλια Βενέτη - Να Φύγεις Όπως Ήρθες 09. Ζαχαρίας Μαρκάκης - Θα Μεγαλώσω 10. Αννα Βισση - Αποδειξεις (remix djdellos) 11. Δημήτρης Καπετανάκης - Τα Αντίθετα Έλκονται 12. Κατερίνα Γεωργοπούλου - Αγάπα με όπως Σ'αγαπώ (Club Mix) 13. Μάνος Σταυρίδης - Έτσι Είμαι Εγώ 14. Καίτη Λιβανού & Jimmy - Συστησέ με (Rap Version) 15. Μπάμπης Παπαδόπουλος - Καγκέλια (Remix) 16. Μάιρα Ψιλοπούλου - Πές Μου Ποιός Είσαι 17. Πάνος Κιάμος - Κρύσταλλα Mega Mix 18. Παολα - Τι σε πιανει i remix by DJ Anestis 19. Τάμτα - Πάρε Με (Madwalk Remix) 20. Μαρια Εγγλεζου - Θελω τον θεο να τον ρωτησω Mushup rmx by DJ BENETOS 21. Greek Mix 2013. dj rus - Ruslan Eshmetov