VA - ΤΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΑΤΑ IN THE MIX BY DJ LS (01-2013)
Συγγραφέας
Μήνυμα
djmike™
Αριθμός μηνυμάτων : 1012 Ημερομηνία εγγραφής : 22/12/2011
Θέμα: VA - ΤΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΑΤΑ IN THE MIX BY DJ LS (01-2013) Τετ Ιαν 30, 2013 5:41 pm
Artist... : VA. Artist Album... : Τα Τσιφτετελατα in the mix Genre... : Τσιφτετελια Year... : 01/2013 Label...: DJ LS Audio Format...: MP3 Number of tracks...: 3 Parts non Stop Quality (bitrate)...: 320kbps/ 44.1kHz / Joint-Stereo
Part 1
Σου Ρίχνω Άκυρο-Στέλλα Καλλή Πηδάω Τα Κύματα-Πάολα Ft Stavento Μπράβο-Ανδρέας Στάμος Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω-Παντελίδης Όλοι Τα Χερια Πάνω-Κυανός Ft Αχτύπητος Mc Εξαρτημένος-Οικονομόπουλος Ερωτοχτυπημένος-Αρσενίου Κακομαθημένο-Χολίδης Είσαι Ότι Να Ναι-Αργυρός Θα Γίνει Πανικός-Γιώργος Μάης Χαλάλι-Καλίδης Ολοκαίνουριος-Κιαμος Γεια Σου-Καλίδης Όσο Θα Αναπνέω-Βερτης Τι Μου Έχεις Κάνει-Μαρίνης Σφύριξα K Έληξες-Κιαμος
Part 2
Αμαρτωλά Μου Ματια-Μενιδιάτης Απόλαυση-Μακρύς Έξαρση-Βασιλειου Είμαι Ερωτευμένη-Πάολα Ματια Μου Γλυκα-Βερτης Πες Το Μου Ξανά-Βερτης Προσεχώς-Κύαμος Σαν Την Αγάπη Μας Δεν Έχει-Αρσενίου Εννοείται-Κύαμος Τι Σε Πιάνει-Πάολα Καύτρα-Σαμίου Όλα Τα Σφάλματα-Κιαμος Δε Με Ρίχνεις-Πρόδρομος Βρήκα Το Κλειδί-Σταυρου Απόψε Φορα Τα Καλά Σου-Κύαμος Εκτος Τόπου K Χρόνου-Μπέκας Απόψε Χωρίζω-Μακρόπουλος Φωτιά Με Φωτιά-Κιαμος Φαινόμενο-Καρράς Να Τη Χαίρεσαι-Βανδή Μαργαρίτες-Δημητρίου Τέτοια Ήσουν K Εσύ-Καρράς Αμαρτωλή-Κοκοτας
Part 3
Πάμε Στοίχημα-Παντελίδης Τι Δεν Καταλαβαίνεις-Βρεττός Κοίταξε με φευγω-Τσαλίκης E Ναι Το Έχω-Γιώτης Μαγνήτης-Απεργης Όλα-Γαλανός Τι Λες-Αρσενίου Κορόνα Γράμματα-Βρεττός Συνοδεύομαι-Παντελίδης Άσε Μας Κουκλίτσα Μου-Βέρος Χειρότερα-Χατζίδου Τι Σου Βρίσκω-Κωστόπουλος Εγώ Κι Εσύ-Ρουμελιώτης Έχω Γεννηθεί Ωραίος-Κωστόπουλος Ανησύχησα-Δημάκης Για Τον Ίδιο Άνθρωπο Μιλάμε-Καρράς & Παντελίδης Κοινός Παρονομαστής-Niνo Ότι Θέλει Κάνει Πάντα Η Καρδια-Ζίνα Φωτιά Με Φωτιά-Κιαμος