Αριθμός μηνυμάτων : 1012 Ημερομηνία εγγραφής : 22/12/2011
Θέμα: VA - ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ (3CD) (2012) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δευ Δεκ 10, 2012 3:47 pm
VA - ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ (3CD) (2012) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Artist... : VA. ARTIST Album... : ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ Genre... : ΕΝΤΕΧΝΟ / ΛΑIΚΟ Year... : 2012 Label...: Warner Music Greece Audio Format...: MP3 Number of tracks...: 42 Quality (bitrate)...: 320kbps/ 44.1kHz / Joint-Stereo cOVERS...: Full
CD 1: 01. Γιάννης Κότσιρας - Πού ξημερώνεις 02. Μανώλης Λιδάκης - Γιατί πολύ σ' αγάπησα 03. Ορφέας Περίδης - Αλυσίδες 04. Αφοί Κατσιμίχα - Τα χίλια γράμματα 05. Μανώλης Μητσιάς - Δήθεν αδιάφορα 06. Μανώλης Ρασούλης - Νιώσε με 07. Αντώνης Βαρδής - Χωρίς εσένα 08. Φοίβος Δεληβοριάς - Καθρέφτης 09. Κώστας Μακεδόνας - Ντροπή δεν είναι ν' αγαπάς 10. Μιχάλης Δημητριάδης & Ελένη Τσαλιγοπούλου - Στων αγγέλων τα μπουζούκια 11. Μελίνα Κανά - Πρέπει 12. Ελένη Βιτάλη - Δεν πιστεύω σε κανένα 13. Πασχάλης Τερζής - Κάποια κάπου κάποτε 14. Χρήστος Νικολόπουλος - Στα βουνά τ' απατηλά
CD 2: 01. Κώστας Μακεδόνας - Έκανες το λάθος 02. Γιάννης Κότσιρας - Πώς μπορώ 03. Ελένη Τσαλιγοπούλου - Όλα τα δύσκολα 04. Μανώλης Μητσιάς - Όμορφη, τρελή και σκάρτη 05. Μανώλης Λιδάκης - Πικρό τσιγάρο ο χωρισμός 06. Πίτσα Παπαδοπούλου - Δε βρίσκω τίποτα σπουδαίο 07. Ορφέας Περίδης - Το καμίνι 08. Μελίνα Ασλανίδου - Το λάθος 09. Μιχάλης Δημητριάδης & Ελένη Τσαλιγοπούλου - Μείνε σ' εμένα 10. Ελένη Βιτάλη - Θα γίνω ολοκαύτωμα 11. Μελίνα Κανά - Στο σπίτι μου χαράματα 12. Πασχάλης Τερζής - Ήτανε νύχτα με φεγγάρι 13. Στέλλα Κονιτοπούλου - Ένα με τη θάλασσα 14. Αντώνης Βαρδής - Θα 'ρθεις απόψε
CD 3: 01. Μανώλης Λιδάκης - Πριγκηπέσσα 02. Ελένη Βιτάλη - Είμαστε χαμένοι από χέρι 03. Ορφέας Περίδης - Στάγδην βραδέως 04. Πασχάλης Τερζής - Εννέα όγδοα 05. Ελένη Τσαλιγοπούλου - Το ζεϊμπέκικο του διπλανού 06. Μελίνα Ασλανίδου - Το παρελθόν μου 07. Μανώλης Μητσιάς - Το ζεϊμπέκικο του Κοσμά 08. Γιάννης Κότσιρας - Γυφτοπούλα 09. Κώστας Μακεδόνας - Κάτσε καλα 10. Πίτσα Παπαδοπούλου - Δεν μετανιώνω 11. Μελίνα Κανά - Τα φιλιά σου είναι φωτιά 12. Μιχάλης Δημητριάδης & Μανώλης Λιδάκης - Τσιφτετέλι Τσιτσάνη 13. Αντώνης Βαρδής - Δε ζει ο έρωτας αυτός 14. Χρήστος Νικολόπουλος - Το μινόρε της αυγής
VA - ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ (3CD) (2012) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Σελίδα 1 από 1
Παρόμοια θέματα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης