ZOOME
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

free downlaod

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΑναζήτησηΑναζήτηση  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  

O.s.t - ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ 02/2008

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
djbanjo

Αριθμός μηνυμάτων : 121
Ημερομηνία εγγραφής : 19/02/2008

O.s.t - ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ 02/2008 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: O.s.t - ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ 02/2008   O.s.t - ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ 02/2008 Icon_minitimeΤρι Φεβ 19, 2008 11:30 am

Artist: O.S.T
Album: ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ

O.s.t - ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ 02/2008 Molisxwrisaostfront

Released: 02/2008
Company: ΕΜΙ

CD-Type: Cd Album
Genre: Modern/Laika
Number of tracks: 14

Audio Format: MP3
Quality (bitrate): 192kbs

Μια πολυαναμενόμενη ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο, βγαίνει στους κινηματογρά-φους. Μια κωμωδία καταστάσεων, όπου όλα περιστρέφονται γύρω από ένα χωρισμό, ένα πάρτυ γενεθλίων και τους καλεσμένους σε αυτό.
Το soundtrack έχουν επιμεληθεί οι ΜΙΚΡΟ, που εκτός από δικά τους τραγούδια, διασκευάζουν και μερικά παλιά λαϊκά τραγούδια, όπως το «Νύχτα στάσου» που ερμηνεύει η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ζέτα Μακρυπούλια, το «Δαχτυλίδι» της Πόλυς Πάνου, το «Κι έκλαιγε μαζί μου ο Θεός» της Τζένης Βάνου, το «Πάρε το Δάκρυ μου» της Καίτης Γκρέυ. 14 τραγούδια που θα κάνουν αίσθηση όσο και η ταινία.

Tracklist:
01. Bang Bang (Latin Mix) (Mikro)
02. Nύχτα Στάσου (Mikro Remix) (Ζέτα Μακρυπούλια)
03. Το Δαχτυλίδι (Πόλυ Πάνου)
04. Κι Έκλαιγε Μαζί μου Ο Θεός (Τζένη Βάνου)
05. Καληνύχτα (Mikro)
06. Party (Mikro)
07. Πάρε Το Δάκρυ μου (Καίτη Γκρευ)
08. Μια Στιγμή Εσύ Κι Εγώ (Ταμτα)
09. Lullabies (Mikro)
10. Taper Ware (Mikro)
11. U - Turn (Mikro)
12. Sunrise (Mikro)
13. Bang Bang (Mikro)
14. Happy End (Mikro)

http://anonym.to/?http://rapidshare.com/files/88695741/O.s.t._-_Molis_Xwrisa.rar
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

O.s.t - ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ 02/2008
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
ZOOME :: Downloading - Direct Download - Music :: Download Offers - Greek - new CDs-
Μετάβαση σε: