ARTiST.....: Μιχαλης Χατζηγιαννης ALBUM......: The Remixes CD-TYPE....: Album GENRE......: Remix YEAR ......: 2012 TRACKS.....: 322 Audio Format... : mp3 QUALiTY....: 192 kbps / 44.1kHz / Joint-Stereo
01.Dj Mg & Axtipitos Mc Feat. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Πίστεψε Με 02.Dj Mg Feat.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Πίστεψε Με Me (Bass Remix) 03.Eric Prydz vs Μιχαλης Χατζηγιαννης-Ετσι σε θελω (Dj Bello) 04.Mιχάλης Χατζηγιάννης - Ότι Θες (Βασιλιάς) Dj Aledro 05.Mister Djs Feat Μιχάλης Χατζηγιάννης - Πίστεψε Με (Silent Man Remix) 06.Stone Feat Μιχάλης Χατζηγιάννης - Για σένα ( Vain Mix ) 07.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μη με κοιτάς (P.Livisianos) 08.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Τρεις Ζωές (Diamond Chris) 09.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Αν Μ' Αγαπάς (Dj Tsiolkas) 10.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Εμείς οι δυο σαν ένα (Dj nickosR) 11.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Έτσι σε θέλω (Remix) 12.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Η αγάπη που μένει (Dj Kristo Reggaton) 13.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μη Με Κοιτάς(Dj Tonis) 14.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Όλα ή τίποτα (Club Remix) 15.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Πίστεψε Με 16.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Πού να σε βρω (Silent man) 17.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Σ' αγαπώ ( Extended Version Diamond Chris ) 18.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Σ' αγαπώ (Dj Nikos z & Axtipitos mc) 19.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Το καλοκαίρι μου ( Remix By Dj Loizos P.) 20.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Το καλοκαίρι μου (ledi Deejay Reggaeton-remix) 21.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Το καλοκαίρι μου (silent man Remix) 22.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Τρεις Ζωές ( Remix) 23.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Τρεις Ζωές (Dj Fanis) 24.Μιχάλης Χατζηγιάννης Πάρ τα όλα δικά σου (Dj S.K Seaocean Remix) 25.Μιχαλης Χατζηγιαννης-Αν δε κοιταζω εσενα (Remix) 26.Μιχάλης Χατζηγιάννης-Αξίζω ( Dj Pt 94) 27.Μιχαλης Χατζηγιαννης-Εμεις οι δυο σαν ενα (Remix) 28.Μιχαλης Χατζηγιαννης-Ολα η τιποτα (Remix) 29.Μιχάλης Χατζηγιάννης-Το καλύτερο ψέμα (Kallinikos Anesthesia Remix) 30.Χατζηγιάννης Μιχάλης - Έλα Κοντά (Stark & Silent man Rmx) 31.Χατζηγιάννης Μιχάλης - Ετσι σε θέλω (Dj Igor) 32.Χατζηγιάννης Μιχάλης - Η αγάπη δεν φοβάται (DJ Vangelis)