Artist... : Διάφοροι Album... : PROMO ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΥ: LOULOUKOS Genre... : Pop / Μοντέρνα Λαΐκά Year... : 07/2014 Label...: Greek Power Team Audio Format...: MP3 Number of tracks...: 27 Total Size....: 226 MB Quality (bitrate)...: 320kbps/ 44.1kHz / Joint-Stereo
01. Διονύσης Σχοινάς - Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου (Pan Jikas Remix) 02. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μέσα Σου Βρίσκομαι(Official Remix By Petros Karras) 03. Timo - Για Σένα Γραμμένο (feat. Gina & Marios) [Etostone Remix] 04. Στέφανος Δημοσθένους ft. Bo - Σε Θέλω Ξανά 05. Μαλού - Μια Φορά Στο Τόσο (Spirus Miller & Gunmind Summer Intro) 06. Γιώργος Σαμπάνης - Ποιον Αγαπάς (Dj Bardopoulos Remix) 07. Μπάμπης Ταμιάκης - Έρωτας Μιας Ζωής 08. Γιάννης Ναξάκης - Αέρας Στη Φωτιά 09. Marty ft Rania Kostaki - Love is (Greek version) 10. Γιώργος Γιαννιάς - Μου Φτάνει Να Έχω Εσένα 11. Shaya Feat. Zeraw - Γιατί Πρέπει 12. Δημήτρης Κοργιαλάς Feat. Ανδριάνα Μπάμπαλη & Θοδωρής Μαραντίνης - Αγαπη την λενε 13. Χάρης Καραμολέγκος - Εγωισμός 14. Γιάννης Μωραϊτης - Στου Έρωτα Την Πτήση 15. Louis - Σαν Χορός 16. Unique Feat. Alessandra Rassimov -Άγάπη Σαν Καλοκαίρι 17. Θάνος Μπόλλας - Όλοι Όρθιοι 18. Γιολάντα Ρώμα - 30 Δευτερόλεπτα 19. Γιούλη feat. ΝΕΒΜΑ - Ζωές που δε χωρίζουν 20. Κωνσταντίνα - Της γενιάς μου τα παιδιά 21. Γιώργος Βάνας - Κάποτε θα 'ρθουν 22. Αντωνης Σγουρος - Τι περναω με Σενα 23. Ανζελα Δημητριου Ft. Master Tempo - Come Back (Dj Doctor Radio Edit) 24. Bo Ft. The Mode - Πως το Λενε (Dj Doctor Radio Edit) 25. Ελενα Μπαση - Να σε αγαπω ηντα θελα (Valentino Rmx Dj Doctor Radio Edit) 26. Kings - Mojito (Dj Doctor Radio Edit) 27. Διονυσης Σχοινας - Ομορφαινεις την Ζωη μου (Dj Doctor Radio Edit)
VA - PROMO ΙΟΥΛΙΟΥ (2014) (07/2014) ΒΥ: LOULOUKOS
Σελίδα 1 από 1
Παρόμοια θέματα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης