01. Μελίνα Ασλανίδου - Αχ Κινδυνεύω 02. Τάμτα ft Xenia Ghali - Γεννήθηκα για σένα 03. Άννα Βίσση - Καλύτερες μέρες 04. Μαξιλάρι - Παρφέ 05. Στέργιος Λιάπης - Γιατί εμένα 06. Χρήστος Αστερίου - Φύγε και μην ξαναγυρίσεις 07. Χρήστος Γαλανός - Ψέμα( New dance version 2014 ) 08. Άνδρος Γεωργίου - Συννεφιασμένος Ουρανός 09. Αλεξία Κατωμέρη - Μη ρωτάς 10. Tus - Rap Τσιφτετελι (Prod. Stoic) 11. Master Tempo & Χρήστος Μενιδιάτης - Χαμός θα γίνει (DJ Johnny D Edit) 12. Master Tempo & Χρήστος Μενιδιάτης - Χαμός θα γίνει (Dj Pedro Pk Club Edit) 13. Ηλίας Βρεττός feat Master Tempo - Περασμένη ώρα (DJ Rahan Remix) 14. Ηλίας Βρεττός feat Master Tempo - Περασμένη ώρα (DJ Johnny D edit) 15. Κώστας Καραφώτης - Θέλω τα μάτια της να τα ξεχάσω (DJ Rahan Remix) 16. Χρήστος Κυπριανίδης - Μη μου λες (Reggaeton remix 2014) 17. Ominus ft. Vana - Η Καρδιά ( Άκου πως χτυπάει) (DJ Rahan Remix) 18. Stavento & Alessandra Rassimov - Αναδρομικά (Spirus Miller New Summer Mix) 19. Δημήτρης Γιώτης - Εδώ Γελάμε (Nick Filopoulos Intro Edit) 20. Δημήτρης Καραδήμος - Παίρνω την ευθύνη (DJ Johnny D Regga Sex edit) 21. Δημήτρης Καραδήμος - Παίρνω την ευθύνη (Live Version Edit & Intro by S.Miller) 22. Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Για να σε συναντήσω (Dj Nikos Aggelis club edit) 23. Άννα Αγγέλου - Τη μια εδώ την άλλη εκεί (Dj Stelios M) 24. Άντζελα Δημητρίου - Θέλω να τα σπάσω όλα (Dj Dr.George remix) 25. Άντζυ Σαμίου - Εκατομμύρια (Dj Dr.George remix) 26. Πάνος Κιάμος - Δε μου περνάς (Dj Nikos Aggelis extended edit) 27. Σάκης Αρσενίου feat.Mc non ks - Προσευχή (DjTasos Malios Club Remix 2014)
VA - ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ VOL. 40 (2014) (04/2014)
Σελίδα 1 από 1
Παρόμοια θέματα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης