01. Λένα Παπαδοπούλου - Έχεις τελειώσει 02. Σάκης Ρουβάς - Σε Πεθύμησα 03. Ominus Feat. Vana - Η Καρδιά (Άκου Πώς Χτυπάει) (Dj jordan Reggaeton) 04. Άκης Μακρίδης - Χάθηκες 05. BOOZ - Βαμμένα χείλη 06. Kρυσταλλία - Πεταλούδα Στην Αθήνα 07. Γρηγόρης Πετράκος - Σήμερα Σ' Αγαπώ Τόσο Πολύ 08. Γιώργος Λιάτης - Μιλίτσα Μου 09. Nίκος Γεωργαλής - Ακόμα Σε Έχω Ανάγκη 10. Άννα Μπουρμά - Αν με είχες καταλάβει 11. Γιώργος Σέμος - Bάζω Χ και τέλος 12. Δημήτρης Φωτόπουλος - Δεν σ' έχω ανάγκη 13. Διαμαντής Αργυρόπουλος - Σε Χρειάζομαι 14. Θοδωρής Γεωργιάδης - Δεν θα σε αφήσω (Dee Jay George G) 15. Κώστας Μαρτάκης - Κανένας Δεν Με Σταματά 16. Πάνος Παπαϊωάννου & Χρυσόστομος Καραντωνίου - Τα μεροκάματα 17. Minoas - Το Θεό Ρωτάω 18. Μυρώθεος - Να προσέχεις 19. Bret Feat. Snik - Είμαι Εδώ 20. Φλώρα Θεοδώρου - Να πας, να πας, να πας 21. Πυξ Λαξ feat. The Same - Μοναξια μου ολα 22. Χρηστος Χιωνης - Μια καρδια που αποψε ξενυχτά 23. Μυρώθεος - Στα Όνειρά σου 24. Αγγελική Ηλιάδη ft Oge - Μόνο αυτό ζητώ (Dee Jay George G)
VA - ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ VOL.33 (2014) (3/2014)
Σελίδα 1 από 1
Παρόμοια θέματα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης